Hjælp

Hvis du har problemer med at få noget til at virke, er her nogle muligheder til afhjælpning:

Cisco, VPN, Intranet

Hvis du kører onlinekurset på en computer, der er tilsluttet med en sikker forbindelse til dit firma, kan det ske, at dit firmas sikkerhedsindstillinger ikke altid tillader de funktioner, der er i kursusmaterialet.
En sikker forbindelse kan spærre af for ting, der i dagligdagen er firmaet uvedkommende, men det kan samtidig betyde, at du har problemer med funktionaliteten i pkt-kursus.

Nogle firmaer tilslutter computer via en sikker forbindelse, der kan kaldes "Cisco" eller "VPN". Det kan være et krav i din dagligdag, men kan gøre, at du ikke kan køre kurset.
Vi anbefaler, at du logger dig ud af Cisco eller VPN, hvis det er muligt og genstarter computeren uden at benytte Cisco eller VPN.

Mange firmaers computere er tilsluttet via et lokalt netværk ("Intranet"), der har samme sikkerhed som Cisco og VPN. På sådanne computere kan du også komme ud for, at det lokale netværk har sikkerhedsbegrænsninger, der gør, at du ikke kan fuldføre onlinekurset.

Hvis du har problemer med funktionaliteten af kurset og du kan relatere det til ovenstående, bør du køre kurset på en computer, der ikke er tilsluttet Cisco, VPN eller på Intranet, f.eks. en privat computer.

Mistet mail med login-link

Hvis du har mistet den mail, der indeholdt et link til pkt-kursus.dk, kan du altid blot skrive "pkt-kursus.dk" i en browser og så bruge din mailadresse og din adgangskode for at logge ind.

Problemer med adgangskode

Hvis du ikke har en adgangskode, kan du bestille en ny adgangskode sådan:

  1. Gå til pkt-kursus.dk
  2. Når du står på login-siden, kan du vælge fanen "Bestil ny adgangskode"
  3. Skriv den mailadresse, som du er registreret med. (NB: Det er kun brugere, der er registreret i forvejen, der har denne mulighed)
  4. Tryk på "Send mail med link til adgangskode" og tjek din mailboks.
  5. Åbn den mail, der skulle være kommet fra pkt-kursus.dk og følg vejledningen i mailen.
Adgangskode - ændring

Hvis du vil ændre din egen adgangskode, kan det ske via "Min konto", som du kan se i den vandrette menu øverst på siden.

  1. Klik på Min konto.
  2. Vælg fanen "Rediger brugerkonto"
  3. Indtast en ny adgangskode i feltet "Adgangskode" (Husk koden til senere brug!)
  4. Gentag adgangskoden i feltet "Bekræft adgangskode"
  5. Tryk på knappen "Gem" i bunden af siden (NB: Det er vigtigt - ellers mistes dine ændringer)